Welkom, 

Wie ben ik? Ik ben Klarike, oprichter en eigenaar van Klarike Lingerie.
Als klein meisje verkocht ik al snoep om het schoolplein te verbouwen van de basisschool waar ik heen ging. Ik had zelfs mijn vaste klanten. Ook wist mijn buurvrouw te vertellen dat ik toen ik 7 jaar was al vertelde dat ik net als haar een goede doelen winkel wilde.

Nu is dat enigszins veranderd, ik heb mijn liefde gevonden in het ontwerpen en maken van lingerie, badmode & accessoires op maat.

‘Ik vind het een geweldig product. Wegdromen kan ik al bij het kant dat ik later kan verwerken tot prachtige lingerie. Vooral de verfijnde details en de afwerking spreekt mij aan bij lingerie. Geweldig is het om te zien wat de juiste lingerie doet met een persoon, ze gaan stralen als ze het aantrekken. Met mijn onderneming wil ik je inspireren om het vrouw zijn te omarmen. Om te realiseren dat vrouw zijn prachtig is en dat daar onze kracht ligt. Dat is datgene wat ik wil versterken met de lingerie, badmode & accessoires die ik maak. Jou jezelf laten omarmen en je laten weten dat jij je dromen kan waarmaken.’

Dat is dan ook direct de uitdaging die ik het liefste elke dag aanga:

‘ Lingerie, badmode en accessoires ontwerpen en maken op maat zie ik als een uitdaging waarin ik door middel van mijn creativiteit en precisie vrouwen laat stralen ‘

Dat ik van mijn vakgebied houd mag duidelijk zijn. Graag wil ik ook wat praktische informatie met je delen. Ik ben vanzelfsprekend niet zomaar gekomen waar ik nu ben. Hier mijn opleidingen en meer:

  • Bachelor of Business Administration
  • 4 jaar cursussen tot het ontwerpen en maken van lingerie, badmode & accessoires (ook prothese)
  • Deelname verschillende college’s & het Fashion Event, aan de opleiding Fashion & Textile Technologies
  • Deelname Summerschool Saxion
  • Bestuursjaar studievereniging functie intern

‘ Leer jezelf kennen en schenk jezelf lingerie waarin jij straalt ‘

Liefs Klarike