De werkwijze bij het op maat laten maken van lingerie en badmode is een ware ambacht. Er is aandacht voor specifieke wensen in het design. Zowel in de uitstraling als hoe het model op je lichaam aansluit.

In onze eerste ontmoeting zullen we kijken naar je wensen en welk model lingerie of badmode het beste bij je lichaam past. Hiernaast zullen we ook kijken naar het design, uit welke kleur, kant, stof structuur wil jij dat je product bestaat.

Tot slot is het erg van belang om je lichaamsmaten op te nemen. Dit zal ik doen met een meetlint, het gaat om ongeveer twintig maten.

Na deze eerste ontmoeting ga ik aan de slag. Ik teken een basis patroon waarin ik het patroon van de door jouw gewenst product vorm geef. Deze wordt geheel gemaakt aan de hand van de lichaamsmaten die zijn opgenomen. Is het patroon geheel naar wens dan zal er een proefversie van de lingerie, badmode of toebehoren gemaakt worden.

Hierna volgt een tweede afspraak. De doorpas zal hierin plaatsvinden. Je trekt het product aan en we kijken gezamenlijk naar de verbeterpunten. Het is van belang dat je aangeeft wat niet lekker zit en welke aspecten jij nog veranderd wil zien. Jij draagt het, jij voelt het comfort wat dit proefmodel aanbiedt en jij voelt of je hierin elke uitdaging aan durft te gaan.

Deze verbeterpunten worden verwerkt in het patroon. Hierna wordt het origineel gemaakt. Geheel naar jouw wens. De lingerie, badmode of toebehoren wordt hierna mooi ingepakt voordat het bij jou wordt afgeleverd aan de deur. Waarna jouw ultieme verwenmoment begint, vanaf het uitpakken tot elke dag dat je jouw ontwerp weer aan doet.