‘ Elk vrouwenlichaam is uniek en op maat gemaakte lingerie ook ‘

Klarike


Heb jij er altijd al van gedroomd om je eigen lingerie te ontwerpen? Of wil jij weten hoe het is hoe lingerie zit geheel gemaakt op jouw lijf, jouw rondingen?

Klarike snapt dit, lingerie op maat is haar specialiteit. Lingerie dat geheel is vormgegeven dankzij jouw lichaam. Daarnaast dankt het haar uitstraling aan jouw input. 

Lingerie op maat wordt niet zomaar vervaardigd. Bij het maken van deze mooie lingerie komt ambacht, passie en detail om de hoek kijken. Het maken van lingerie is een nauwkeurig werk en wordt binnen dit atelier met liefde uitgevoerd.

Speciaal aan het cadeau doen van deze lingerie aan jezelf of iemand anders is het gegeven dat je actief bent binnen het ontwerpproces. Je bepaald de kleur, kantsoort en of je extra versieringen op de lingerie wilt.

De keuze aangaande het type bh wordt samen gemaakt. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw wensen maar  ook met jouw lichaam. Welk model bh charmeert jouw lichaam het meest, is een vraag die gesteld wordt.

Vanzelfsprekend wordt er ook rekening gehouden met andere wensen. Ongelijke borsten, irritaties met de beugel of de grotere maten.