‘ Een moment vastgelegd om nooit te vergeten. Vrouwelijk, uniek & mooi : JIJ ‘

Klarike


Design en fotoshoot, binnen dit aanbod werkt Klarike Lingerie samen met andere talentvolle mensen. Elke vrouw droomt ervan om zich mooi, sexy en zelfbewust vast te leggen. Dit kan op verschillende momenten in het leven, tijdens of na een zwangerschap, nadat je hard hebt gewerkt om het lichaam te ontwikkelen waarvan je droomt of gewoon omdat het kan en het een mooie herinnering voor later is. Momenten waarop je trots bent op jezelf en het vrouw zijn.

Zoals hierboven al benoemd gaat het onder andere om een fotoshoot. Een shoot waarin het vrouw zijn centraal staat. Je wordt gefotografeerd in een mooie en stijlvolle omgeving waarin jouw ontworpen lingerie, badmode, toebehoren of jurk optimaal tot zijn recht komt. Het ontwerp wat je draagt tijdens de shoot wordt in samenwerking met jouw gemaakt. De werkwijze van dit proces kun je hier uitgebreider lezen.

Hierdoor heb je een zwangerschap-, fashion-, of boudoir – shoot waarin je mooi, vrouwelijk en precies zo bent gekleed als jezelf wilt. Dit zal resulteren in foto’s waarop je straalt en waar je trots op kunt zijn.

Klarike Lingerie heeft hierin een prettige samenwerking met Lelie Design. Wij staan open voor de persoonlijke voorkeur aangaande de fotograaf van de klant.