Blog, eigenontwerp, exclusief, Fashion, kimono, vrouwenmode, zomermode

Dit is het begin van het einde.

Ken jij dat gevoel dat je vol goede moed naar het winkelcentrum gaat of nu met een bak thee achter de laptop kruipt. Jij weet wat je wil en jij gaat het vinden. Drie uur later heb je pijnlijke voeten van het lopen of rode ogen van het staren naar het beeldscherm. Je spreekt jezelf streng toe: ‘Dat je het kledingstuk niet hebt gevonden, wil niet zeggen dat het er niet is.’ De volgende shopsessie ga je gewoon weer opnieuw op zoek. 

Herken jij jezelf hierin? Ben jij elk jaar of seizoen weer opnieuw op zoek naar dat kledingstuk? Je hebt het al honderden keren ontworpen in je hoofd. Het gaat om die mooie kimono voor over je zwemkleding, die bikini, dat zomerjurkje of misschien wel die lingerieset.


Bij Elske was dit wel het geval. Elske is mijn zusje en op een middag ging ze met mij mee naar de stoffenwinkel omdat ik stof wilde halen voor een ontwerp. Eenmaal in de stoffenwinkel riep ze mij bij zich: ‘Kijk Klarike, van dit type stof wil ik al jaren een kimono. Ik kan het alleen nergens vinden’. Ik hoefde niet lang na te denken en voor ik het wist gaf ik aan dat we de stof zouden meenemen en ik de kimono voor haar zou maken die zij al zo lang zocht. Zo gezegd, zo gedaan. Samen met Elske ben ik een aantal dagen naar Marrakesh geweest, hier heeft zij haar Kimono gedragen. De foto’s die je ziet op deze pagina zijn dan ook gemaakt in het mooie Marokko. Geniet van deze beelden en details. 

Ervaring Elske:
‘Voor mijn trip naar Marrakesh heeft Klarike Lingerie een kimono gemaakt. Al jaren vond ik het lastig om een mooie kimono te vinden. Nu heb ik zelf de stof en alles kunnen uitzoeken en is het helemaal naar mijn zin! Erg tevreden, hij gaat zeker nog meer tripjes met mij mee!’


Droom jij ook al jaren van een kledingstuk dat op jouw lichaam gemaakt is, je vormen versterkt en je lichaam ondersteund waar dat moet? Denk een aan een bikini waarmee jij gewoon mee kan doen aan die leuke beachvolleybalwedstrijd op het strand of die bh waarmee jij een sprintje kan trekken naar de trein. Ik denk dat iedereen vooral droomt over deze voorbeelden nu we binnen moeten zitten vanwege het Corona virus.
Straks mogen we weer meer naar buiten en uiteindelijk zullen we ook weer rennen voor de trein, flaneren op het strand of de boulevard. Elske haar ervaring gun ik ook jou.  


Weet jij trouwens dat hetgeen jij je visualiseert en op papier zet eerder waarheid wordt? Hoe meer jij je doelen visualiseert, des te meer worden je hersenen geprikkeld om het ook waarheid te laten worden. Daar wil ik je bij helpen!
Onderstaand zie je een silhouet van een vrouw. Niet voor niks natuurlijk, ik wil je uitdagen om het dat zomerjurkje, die broek, dat zwempak of die lingerieset uit te tekenen voor jezelf.
Print het uit, hang het op de koelkast of in je kledingkast. Want jij zorgt ervoor dat je dit kledingstuk dit jaar zal bemachtigen!
Klik hier voor stap 1 en stap 2 in het ontwerpproces.


Bovenstaande afbeelding kan je hier downloaden als PDF.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *