Blog

Apart bedrijfsaccount 'Klarike Lingerie'

De afgelopen tijd heb ik lang getwijfeld hoe ik mijn Instagram zou gaan inrichten.
Ik heb er zelfs verschillende cursussen voor gevolgd. Eén van de twee heb ik nog niet afgerond, alleen vind ik het tijd voor verandering. Ik kan altijd erg lang nadenken voordat ik iets ga uitproberen. Doen werkt daarin alleen een stuk meer verhelderend en leerzaam.

Vandaar deze stap, een tweede Instagram account ‘Klarike Lingerie’. 

Ik ben opzoek gegaan in de cursussen wat ik zou kunnen veranderen omdat ik niet het gevoel had, dat ik met jullie de informatie deelde die ik wel zou willen delen. Vorig jaar heb ik een shoot gehad van mijn eerste collectie, hiervan heb ik nog steeds prachtige beelden niet gedeeld. Het nadeel van het delen van deze mooie foto’s was alleen dat mijn huidige, nieuwe werk niet te zien was op mijn feed.

Terwijl aan het maken van deze lingerie en badmode evenveel liefde en aandacht besteed is.

Dit voelde voor mij niet goed en eerlijk. Ik wil het proces delen waarin ik mij bevind op het moment van plaatsen. Vanzelfsprekend is het prachtig om terug te kijken naar mooie resultaten en dat zal ik dan ook zeker blijven doen! Op deze resultaten ben ik trots.

Daarnaast voelde het soms ook ‘lastig’ om persoonlijke activiteiten te delen zoals koken en sporten, want dit heeft niks met lingerie te maken. Wel heeft het te maken met mij als ondernemer en hoe ik als persoon ‘de beste versie van mijzelf’ wil zijn. Een gezonde ondernemer zijn. Eerlijk ik hou van eten (koken), wandelen in de natuur, date met de meiden en kickboksen. Dat zijn bezigheden die ervoor zorgen dat ik in evenwicht blijf en erna met nog meer energie kan werken in of aan mijn onderneming.

Naast het maken van lingerie, het werken in mijn onderneming ben ik ook veel bezig met het werken aan mijn onderneming. Hoe doe ik de marketing, de communicatie, de financiën binnen mijn onderneming. Hoe doe ik mijn tijdmanagement? Vragen waarmee ik vaak stoei. Onderwerpen die ik onderzoek en waarvan het mij leuk lijkt om het ook te delen. 

Het is namelijk bewezen dat als je geleerde kennis deelt, je de kennis ook beter onthoud. Voor mij slim om te doen dus.

Al deze vragen en puzzelstukjes vielen op hun plek tijdens de cursus van Charlotte van’t Wout. De andere cursus die ik volg van de Confetti Academy draagt hieraan bij, vooral hoe ik de invulling wil doen van mijn Instragram accounts. 

Vorige week heb ik dus de knoop doorgehakt en vandaag besloten om die ook met jullie te delen. Hoe de invulling precies gaat zijn, weet ik nog niet. Ik weet alleen dat ik blij word van deze keus! 

De toekomst zal uitwijzen hoe het zal gaan uitpakken. Aankomende maand zullen jullie steeds meer gaan ontdekken hoe alles vorm zal krijgen. Nu ben ik erg benieuwd: Ben jij ook ondernemer? Hoe pak jij dit aan? Heb je ook twee accounts? Ik ben benieuwd naar jouw visie hierop!

Liefs Klarike

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *