‘ Paraderen in je eigen unieke zwemkleding, wij maken het mogelijk ‘

Klarike


Zoek jij elke zomer weer naar die perfecte bikini of zwempak? Je hebt al lang bedacht hoe je favoriete zwemkleding eruit moet zien. 

Alleen is dat design nergens te vinden en als het er al op lijkt heeft het niet de pasvorm die jouw lichaam nodig heeft. Een probleem dat wij vaker horen bij Klarike Lingerie. 

Hier hebben wij in ons atelier de perfecte oplossing voor: badmode op maat. Jij verteld ons je unieke idee, waar wij een schets van maken en in overeenstemming met jou beginnen aan de productie van je badpak of bikini. Ook is het mogelijk om je favoriete badkleding na te laten maken mocht je deze al gevonden hebben en kun je deze nergens anders meer vinden.

Om de ideale pasvorm te verkrijgen zullen we een aantal maten opnemen en kijken welk model zwemkleding je het beste staat. Hierbij hou ik rekening met jouw wensen en behoeftes. Daarna ga ik aan de slag met het ontwerpen en maken van het patroon, dan wordt het proefmodel gemaakt. Met het proefmodel zal er een doorpas plaatsvinden zodat wij zien hoe de badkleding nog mooier aansluit op jouw lichaam. Hieruit komen vaak aanpassingen om jouw badmode op maat perfect te maken. Zodat jouw originele zwempak of bikini aanvoelt als een tweede huid.

Een cadeau aan jezelf waarin jij straalt en je comfortabel kunt paraderen. 

Op de volgende pagina vind je enkele voorbeelden van op maat gemaakte badkleding.