Wie jarig is trakteert, dat zeggen ze altijd.
Ik trakteer ook & wel tot het einde van het jaar, omdat ik jou dit gun na dit onrustige jaar. Tijd en liefde voor jezelf.
Welkom bij deze toffe actie.


Lingerie bepaalt voor een groot gedeelte hoe jij eruit ziet door de dag heen. Dat niet alleen, het bepaalt ook hoe jij je voelt door de dag heen.

Herken jij de volgende omschrijving van lingerie?
–> Lingerie zorgt ervoor dat je straalt
–> Lingerie zorgt voor ondersteuning
–> Lingerie zorgt ervoor dat jij de juiste basis aan hebt onder je kleren
–> Lingerie zorgt voor impact
–> Lingerie zorgt voor vrouwelijkheid
–> Lingerie zorgt voor de juiste energie tijdens jouw ochtendritueel

Lingerie is een essentieel kledingstuk in je garderobe. De juiste lingerie zorgt voor alles wat hierboven beschreven staat. Goed passende lingerie geeft de juiste ondersteuning en zorgt niet voor pijn, ongemak of blauwe plekken.

Lingerie is ervoor om onze vrouwelijkheid en onze individualiteit te onderstrepen, zodat wij tijdens een presentatie of feestje stralen. Bezig zijn met genieten in het nu. Of het nu online of offline is.

Ik ben Klarike, oprichter en eigenaar van Klarike Lingerie. Een atelier waar ik lingerie, badmode en accesoires op maat maak.
Ik heb in de afgelopen jaren zelf mogen zien wat de juiste lingerie of badmode doet met een persoon. Zowel met de vorm van het lichaam als met de uitraling van de vrouw die dit aantrekt en ziet wat deze goede basis doet voor haar garderobe.

Dit is wat anderen daarover zeggen:

Ik voelde mij vreselijk op mijn gemak in je creatie! 
Ik voelde me zelfverzekerd, sterk, mooi en 
eindelijk voor het eerst in mijn leven heb ik mijn lichaam omarmd. 

Lianne

De samenwerking met Klarike en het uiteindelijke product was super, ik kan het iedereen aanraden!

Esther

Klarike heeft veel ideeën en veel is mogelijk. Rondom het meten en passen zorgt ze voor een veilige omgeving. Ik voelde me erg op mijn gemak bij haar met als resultaat mooi en goed zittende lingerie.

Marlies

Het dragen van de juiste lingerie of badmode heeft impact hoe jij je voelt als vrouw door de dag heen. Lingerie op maat is er voor de vrouw die zich daar bewust van is en er ook klaar voor is om gebruik te maken van alle voordelen die de juiste basis in je garderobe voor je betekent:
–> Jij wilt stralen
–> Jij wilt de juiste ondersteuning
–> Jij wilt de juiste basis in je garderobe
–> Jij zorgt voor impact in je leven
–> Jij onderstreept jouw vrouwelijkheid
–> Jij zorgt voor de juiste mindset in de ochtend, om jouw doelen te halen

Heb jij meerdere van deze vragen met JA beantwoord? Dan past mijn actie perfect bij jou. Deze actie is er voor jou. Om de dag te beginnen met een lach, de energie te hebben om jouw doelen te halen. Stralend.

Jij hebt tot 31 december de tijd om een waardebon aan te schaffen ter waarde van een lingerieset of bikini op maat. Deze kan je het gehele jaar 2021 inleveren. De waarde van deze bon is:

 • Een kennismakingsgesprek om te bepalen wat jouw wensen zijn
 • Het opmeten van jouw lichaamsmaten
 • Eigen stofkeuze voor jouw set*
 • Schets van jouw ontwerp
 • Doorpas van het proefmodel**
 • Productie van het ontwerp
 • Verzending van jouw lingerieset in een luxueuze verpakking

  * Mocht je een speciale stof willen dan kan de totaalprijs in overleg afwijken.
  ** Tijdens de doorpas kunnen kleine veranderingen doorgevoerd worden aan het ontwerp.

Dit totaalpakket kan je bestellen tot 31 december voor € 299,95. Dit bedrag betaal je bij aankoop van de bon en kan in het gehele jaar 2021 ingewisseld worden.

Denk jij al langere tijd na over lingerie of badkleding op maat? Mis deze actie dan niet want na 31 december 2020 zal de prijs met minimaal € 100,00 stijgen.

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen en jezelf de aandacht geven die je verdient? Stuur mij dan een bericht door te mailen naar info@klarike.nl of vul hieronder het formulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. Heb je nog vragen voor mij? Wees welkom om die ook hier te stellen.